Varga Judit az európai szélsőjobbosok konferenciáján fog előadni

  • narancs.hu
  • 2022. június 23.

Belpol

Erős csütörtöki program: napközben Brüsszelben védi a rezsicsökkentést, aztán beugrik kicsit a szélsőjobbosokhoz.

Az uniós csúcstalálkozón részt vevő Orbán Viktor mellett Varga Judit is Brüsszelben tartózkodik ma, majd este már Antwerpenben, az európai szélsőjobbosok seregsezmléjén fog előadni - írja a hvg.hu.

Az igazságügyi miniszter természetesen Facebook-oldalán számolt be brüsszeli programjairól, többek közt azt írtam hogy a nap folyamán találkozom az Európai Parlament prominenseivel valamint a Bizottságba is ellátogat, ahol Šuica és Šefčovič biztosokkal fog egyeztetni.

"Fontos, hogy megerősítsük brüsszeli hídfőállásainkat, hiszen csak így védhetjük meg a magyar családokat, munkahelyeket, nyugdíjakat és a rezsicsökkentést" - fogalmazott Varga Judit.

Erről ugyan nem posztolt, de az igazságügyi miniszter este viszont már Antwerpenben fog parádézni, ahol az európai szélsőjobb által szervezett konferencián szólal fel. A Mi Európánk! (Ons Europa!) címen futó konferencia szervezője a belga szélsőjobboldali és EU-kritikus Vlaams Belang (Flamand Érdek), a résztvevők és beszédet mondók közt pedig az osztrák, a francia, a portugál, az olasz, a holland, az észt, a cseh és a portugál szélsőjobboldali párt képviselői szerepelnek.

Varga Judit posztja szerint egyébként nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Brüsszelben, de ez némileg furcsa kijelentés, a feltöltött fotón ugyanis cegy hírtévés mikrofon látható, ráadásul a Brüsszelben dolgozó nem kormánypárti magyar médiumokat nem értesítették a sajtótájékoztatóról a hvg.hu szerint.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk