Varga Judit válófélben lévő férjének új párja van

  • narancs.hu
  • 2023. április 25.

Belpol

Egy volt válogatott vízilabdázó lányával, Vogel Evelinnel jött össze Magyar Péter.

Március elején jelentette be közösségi oldalán Magyar Péter, Varga Judit igazságügyi miniszter férje, hogy majd 18 évvel a megismerkedésük után véget ért "közös útjuk", vagyis elválnak

Azóta kiderült, hogy Magyarnak új barátnője van, a Blikk pedig most megírta, ki az. A lap cikke szerint "pólóslegenda lányával", Vogel Evelin belsőépítésszel jött össze, akinek édesapja Vogel Zsolt. A vízilabdázó annak idején az Újpest játékosaként Benedek Tibor csapattársaként nyert BEK-et. Vogel Evelin két testvére, Simon és Soma is vízilabdázó, előbbi az Eger játékosa, utóbbi a Ferencváros Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes és olimpiai bronzérmes kapusa.

Magyar – aki korábban a Diákhitel Központot vezette, április elején pedig bekerült a Volánbusz igazgatóságába – a lap megkeresésére megerősítette, hogy valóban egy párt alkotnak Vogel Evelinnel.

Nem gondolom, hogy a magánéletem közérdeklődésre tartana számot, de igen, az értesülés helyes."

A Blikk már 2021 végén is azt pedzegette több forrásra hivatkozva, hogy Varga és Magyar válik, ám akkor előbbi hevesen cáfolta a cikk állítását, és "összehangolt támadást" emlegetett a családja ellen. Nem sokkal a hivatalos hárítás után a lap újból azt írta, hogy kormányközelből származó információk szerint a házaspár két éve ténylegesen elszánta magát a válásra, ám "politikai körökből jelezték Vargának, túl kényes lenne, ha a választás előtt a kapcsolatuk végétől volna hangos a sajtó".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Le az ünneplővel!

  • narancs.hu

Hétfőn lesznek az iskolákban az évnyitó ünnepségek, de mit vegyenek fel a gyerekek?