Blikk: Habony Árpád milliárdos unokaöccse balhézott a Szigeten, rendőrök kísérték ki

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 17.

Bűn

Az intézkedés során eltört a Club Tihany Üdülőközpont Zrt. vezérigazgatója, Szetlik Gergő karja.

A Blikk írta meg, hogy

egy befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja.

A rendőröknek ellenszegülő, őket korábban feljelentéssel, azok leszerelésével, sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival fenyegető férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni, ezt követően törhetett el a karja.

A férfit botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét.

Közben kiderült, hogy

a befolyásos fenyegetőző a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő volt, akinek a nagybátyja nem más, mint Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója.

A Blikk azt írja, Szetlik Gergő 2020 előtt médiakoncesszióban volt sikeres, testvérével együtt tulajdonosai voltak a Gong rádiónak is, majd tulajdonjogukat három éve Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adták el. Szetlik ezután került a tihanyi luxushotel élére.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk