Gumicsővel, vasvillával estek egymásnak Piricsén

  • narancs.hu
  • 2019. június 10.

Bűn

Az elkövetőket a rendőrség elfogta.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 31 éves, egy 47 éves és egy 25 éves piricsei lakos ellen - olvasható a rendőrség honlapján.

A nyomozás szerint a 31 éves férfi leparkolt Piricse elterületén a „haragosa” háza elé, elővett egy gumicsövet: szóváltásba keveredett a kint tartózkodó 25 éves férfival, majd dulakodni kezdtek. A 25 éves férfi apja fia segítségére indult, a 31 éves támadó megdobta a gumicsővel, ezért visszafordult, majd egy vasvillával tért vissza.

A 31 éves férfi ezt látván visszament a kocsijához, majd annak csomagteréből elővett egy keresztkulcsot, amit a másik két férfi irányába dobott. A dobás következtében a 25 éves férfi gépkocsijának ajtaja megrongálódott, ezért újfent dulakodni kezdtek: a 47 éves apa visszatámadt, a szerszámmal az autója szélvédőjére ütött, ami berepedt.

A rendőrök bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat elfogták, előállították, gyanúsítottként kihalgatták. A további eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Figyelmébe ajánljuk