Légpisztollyal lövöldözött egy férfi a Gozsdu udvarban

  • narancs.hu
  • 2021. október 3.

Bűn

Két ember megsérült. 

„A rendelkezésre álló adatok szerint többen összeszólalkoztak, majd az egyik férfi egy légpisztolyból több lövést adott le, két embernek könnyű sérülést okozva” – reagálta a 444.hu megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). 

A lap úgy tudja, rendőrökre volt szükség szombat éjszaka fél 4-kor a VII. kerületi Gozsdu udvarban. A BRFK felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást. A légpisztolyt lefoglalták, a gyanúsítottat kihallgatták, és javasolták a letartóztatását.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt.