Demcsák otthagyta a Tv2-t, de Orbánnéval meg Rogánnéval még elcseveg

  • narancs.hu
  • 2017. június 29.

Fekete Lyuk

„Zsuzsa háziasszonyként főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket”.

Pár hete még azon ment a bulvárhiszti, hogy Demcsák Zsuzsa – minő nemzeti tragédia! – otthagyta a Mokka című műsort, aztán meg azon, hogy leigazolta az ATV, de hogy ezt mennyire kell komolyan venni, azt mindennél jobban bizonyítja, hogy az első nagy horderejű hír után a műsorvezető ezt nyilatkozta: „Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be.”

false

 

Fotó: MTI – Mohai Balázs

Ehhez képest most azt írja a Blikk, hogy Demcsák visszatér az Tv2-höz. Igaz, csak egy beszélgetős műsort vezet majd, viszont annak politikusfeleségek lesznek a vendégei, ráadásul nem a stúdióban, hanem a műsorvezető lakásán. „Elég nagy nevekkel számolnak minden politikai oldalról, így Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó, valamint Rogán Cecília mellett Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára is a tervezett vendégek között van” – mondta a Blikk informátora, aki azt is elárulta a lapnak, hogy „Zsuzsa háziasszonyként főz a vendégekkel, miközben kérdezgeti őket”.

A Blikknek sem Demcsák, sem a Tv2 sajtóosztálya nem nyilatkozott, viszont a műsorvezető a comment.com-nak elmondta, hogy a műsort elvállalta, és a forgatás hamarosan megkezdődhet, mert az ATV elengedte.

Neked ajánljuk