Majka: Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami

  • narancs.hu
  • 2021. április 23.

Fekete Lyuk

A Majka-Szijjártó találkozó utóhatásai megviselték a rappert.

"Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük. Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni" - írta ki a Facebook-oldalára a hét elején Szijjártó Péter, azt követően, hogy munkahelyén, a Külügyminisztériumban eszmecserét folytatott Majkával.

A találkozó azonban nem mindenkinél aratott tetszést, ezt látszik alátámasztani a rapper friss posztja is:

"Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva késztetést éreztem, hogy megírjam ezt a posztot'' - kezdi Majka, majd rátér a lényegre.

Szijjártó Péternél jártam, erre a nyakamba szakadt egy gyűlöletcunami. Eladtam magam, a kormánynak dolgozom, talpnyaló lettem stb!!Ez azért fura, mert délután az Auchanben is voltam.... És bár láttak sokan ott is , mégsem kaptam olyan üzenetet , hogy eladtam magam egy nagy multinak, és nyaljam csak az Auchanösök seggét, lesz majd ingyen kenyér , meg dobozos vaj. Magyarországon az emberek szemébe nincs olyan, hogy valaki politikailag nem tartozik sehova. Senkit nem hibáztatok, mert ebben nyilván a politika a ludas. Mikor a rossz közhangulat párosul a jó öreg magyar jóindulattal, nyakon öntve a mostani helyzettel,máris kész is a lincshangulat. Ez viszont nonszensz..

 

A gyűlöletcunami áldozata végül így zárja sorait:

"Mindenkit megnyugtatok, én sosem leszek sáros a poltikától. Mindig azokat fogom képviselni, akiknek problémájuk van, és mindig felfogni emelni a szavam,ha valami nem tetszik. Függetlenül attól ki van kormányon. Sőt !! Egy olyan világban akarok élni, ahol az átlag embernek nem is kéne a politikával foglalkozni. Érezzük jol magunkat. És menjünk végre bulizni."

Hölgyeim és uraim! Egy picit hűtsük le a kedélyeket. Nem kenyerem a magyarázkodás, de a hülyék elméleteit olvasva...

Posted by Majka on Friday, April 23, 2021

Figyelmébe ajánljuk