Gasztro
Grinzingi hangulat Siófokon: hogy tud 33 évig fennmaradni egy szezonális balatoni étterem?
Siófok Balatonszéplak-felsői részén a Hintaló igazi kuriózum azzal, hogy harminchárom éve változatlan dizájnnal és tulajdonosi körrel üzemel. A tulajdonosokkal beszélgettünk az elmúlt évtizedekről.
Hogyan és milyen fűszereket érdemes pirítani, és mire használhatjuk őket?
A fűszerek felhasználásának egyik rafinált, mind többek által ismert és alkalmazott trükkje a használat előtti lepirítás. A legtöbbnek valóban jót tesz a hőkezelés.
Kréta I. – A krétai diéta
Fava – sárgaborsókrém olívaolajjal; Gigantes – paradicsomos óriásbab
Tűzről pattant ízek
A fűszerek felhasználásának egyik rafinált, mind többek által ismert és alkalmazott trükkje a használat előtti lepirítás. A legtöbbnek valóban jót tesz a hőkezelés.