Újra emelkedőben a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Katasztrófa

Megfordult a trend.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a honlapján közöltek szerint a korábbi hetekben tapasztalt csökkenés után ismét enyhén emelkedett a 36. héten a szennyvizekben a koronavírus örökítőanyagának átlagkoncentrációja.

Emelkedő a tendencia a Budapest környéki agglomerációs települések - Tököl, Biatorbágy, Szigetszentmiklós, Budakeszi, Százhalombatta - közös mintájában, valamint Debrecenben, Győrben, Szegeden, Szolnokon, Szombathelyen és Zalaegerszegen.  

A koronavírus örökítőanyagának koncentrációja 19 mintavételi helyszínen az emelkedett, míg három városban - Nyíregyházán, Kecskeméten és Kaposváron - a mérsékelt kategóriába esik.

Hozzátették, hogy a mintavételi helyek többségét stagnáló tendencia jellemzi, de Kaposváron és Nyíregyházán csökkenést mértek.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk