Videón, ahogy egy orosz tank áthajt egy szembejövő civil autón Kijevben

  • narancs.hu
  • 2022. február 25.

Külpol

Megrázó felvételek kerültek ki a Twitterre.  

Mint arról beszámoltunk, pénteken kora délelőtt elérték az ukrán fővárost az orosz alakulatok, az ukrán védelmi minisztérium reggel 9 körül a Twitteren arról adott hírt, hogy az ellenség már Kijev Obolon nevű kerületében van. 

A Twitterre több videó is felkerült arról, ahogy orosz harci járművek járnak a kerületben, és több videó is felkerült a netre arról, ahogy egy tank egyszerűen áthajtott egy civil autón. 

Egy később a Twitterre felkerült videó szerint az autót egy idős férfi vezette, aki túlélte az incidenst, és a helyiek próbálták meg kiszabadítani a roncsból feszítővasakkal.

További híreink az ukrajnai háborúról itt! 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Kiszúrt autókerekek, leszaggatott plakátok, feljelentések - így várja a választást Ágasegyháza

A Bács-Kiskun megyei községben 2010 óta Füredi János a polgármester, akinek az előterjesztésére a képviselő-testület megtiltotta, hogy a kampány ideje alatt a jelöltek választási fórum céljából kibéreljék a település közintézményeit. Ez ellen, illetve a településen eluralkodott közhangulat miatt tüntettek egy maroknyian a napokban, két független polgármesterjelölt felhívására.