Nemrég még A mi kis falunk díszletében fényképezkedett Morvai Krisztina, de ma már elüldözné a sorozatot

  • narancs.hu
  • 2018. augusztus 27.

Lokál

Pilisszentlélek lakói viszont aláírásgyűjtést indítanak, hogy maradjon az RTL szériája.

A múlt héten mi is beszámoltunk arról, hogy Morvai Krisztina kiakadt az RTL Klub A mi kis falunk című sorozatára, mert szerinte az primitív és zavarja Pilisszentlélek nyugalmát. Pilisszentléleken forgatják ugyanis a sorozatot, és itt vett házat tavaly Morvai is. A sorozat egyik producere szerint viszont a község lakóit egyáltalán nem zavarja a sorozat, Morvai felháborodását pedig nem értik.

Morvai Krisztina üvöltözött és rendőrt hívott A mi kis falunk forgatásán

Nem tetszik neki a sorozat, szerinte az „rendkívül primitív, igénytelen”. A kormánypárti pestisracok.hu-n ment neki az RTL Klub sorozatának, A mi kis falunknak Morvai Krisztina, a Jobbikból kizárt EP-képviselő. Morvai tavaly nyáron vett egy házat Pilisszentléleken, ahol a sorozatot forgatják, és azt állítja, hogy a három éve tartó forgatássorozat korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is.

A zoom.hu kiszúrta, hogy Morvai korsóval a kezében, a pult mögött mosolyogva csapol sört Teca kocsmájában azon a képen, ami június végén került fel a Facebookra. Úgy tűnik, ekkor még örömmel fényképezkedett a sorozat díszletében.

A portál újságírói elmentek Pilisszentlélekre is, ahol a helyiek a sorozatra egyáltalán nem panaszkodtak, a Morvai Krisztina házának felújításával járó kellemetlenségre már annál inkább. Pilisszentlélek egyik lakója arról beszélt, hogy aláírásgyűjtésbe kezdenek, hogy a faluban maradjon a sorozat, mert a forgatással mindenki jól jár, az hasznot hoz a településnek.

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk