Lionel Messi vissza szeretne térni az FC Barcelonába

  • narancs.hu
  • 2023. június 5.

Sport

A hétszeres aranylabdás focista édesapja, egyben ügynöke nyilatkozott így.

A 35 éves, hétszeres aranylabdás, világbajnok argentin szupersztár édesapja, Jorge Messi hétfőn már tárgyalt is Joan Laportával, a klub elnökével – számolt be róla az MTI. A legnagyobb akadályt azt jelenti, hogy a katalán egyesület egyelőre nem tud regisztrálni új játékosokat a liga szigorú pénzügyi szabályzata miatt.

„Leo vissza akar térni a Barcához, én is azt szeretném. Egyelőre magabiztosak vagyunk ezzel kapcsolatban” – nyilatkozta Jorge Messi.

Messi 13 évesen került a Barcelonához, ahol egészen 2021 futballozott. Ebben az időszakban 34 nagy trófeát nyert, 778 mérkőzésen 672 gólt szerzett, amivel toronymagasan a klub történetének legeredményesebb játékosaként távozott a Paris Saint-Germainhez, ahol az elmúlt két szezont töltötte, ottani szerződése viszont most lejár, és a sztár nem kíván Párizsban maradni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?