Novák Katalin megválaszolta: baj-e, hogy Rácz Zsófia nem áll szóba az ellenzéki sajtóval

  • narancs.hu
  • 2020. július 9.

Villámnarancs

A fiatalokért felelős helyettes államtitkárnak a Pedagógusok Szakszervezetének ifjúsági tagozatával sem sikerült találkoznia.

Mint arról mi is írtunk, a Pedagógusok Szakszervezetének ifjúsági tagozata június közepén arról számolt be arról, hogy hónapok óta hiába próbálnak találkozót egyeztetni Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkárral.

false

Novák Katalin  család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt a Mandinernek adott interjújában arról is kérdezték, nem lát-e problémát abban, hogy Rácz Zsófia nem áll szóba az ellenzéki sajtóval, és nem tárgyal egy fiatalok érdekeit is képviselő szakszervezettel. "Amikor kellett, Zsófi mindig rendelkezésére állt annak, akivel értelmesen lehetett beszélni, színjátékban azonban nem vállal statisztaszerepet" - idézi Novák Katalint a cikket szemléző MTI:

A helyettes államtitkár kifejezetten szeret emojikat használni

Rácz Zsófia a Magyar Nemzetnek kijelentette: Ne nézzük le az emojikat!. Azt is hozzátette a kormánylapnak: a „fake news világában már az is komoly kihívás, hogy eldöntsük, melyik hírforrásban bízzunk meg, melyik információ hiteles." Megszólalt végre Rácz Zsófia, aki először azzal került be a hírekbe, hogy 22 évesen, diploma nélkül nevezték ki helyettes államtitkárrá.

Neked ajánljuk