Díszes társaságban nézte Orbán Viktor a tűzijátékot

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 21.

Belpol

Mintha csak meghívta volna barátait a Karmelitába, akik között ott volt Erdogan, Ilham Alijev vagy épp az üzbég elnök, a katari emír.

Orbán Viktor nem csak az atlétikai világbajnokságot mutatta meg politikai barátainak, hanem „Európa legnagyobb tűzijátékát is", amit ráadásul honnan máshonnan, mint a Karmelitából néztek

Az eseményről még fotóalbumot is közreadott a Miniszterelnöki Hivatal. Az ugyanolyan képeken szerepel Recep Tayyip Erdogan török elnök, Ilham Alijev azerbajdzsáni elnök, Savkat Mirzijojev üzbég elnök, Tamím bin Hamad ál-Száni katari emír, Aleksandar Vucic szerb elnök, Milorad Dodik, a Boszniai Szerb Köztársaság elnöke, Andrej Babis volt cseh kormányfő, Sebastian Kurz volt osztrák kancellár, Serdar Berdimuhamedov türkmén államfő és Rusztam Minnyihanov, a Tatár Köztársaság vezetője.

Íme néhány beállított fotó.

 
Recep Tayyip Erdogan török elnök és Orban Viktor
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 
Ilham Alijev azerbajdzsáni elnök, felesége, Mehriban Alijeva és Orbán Viktor
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 
Savkat Mirzijojev üzbég elnök, és felesége, Ziroathon Hosimova, Orbán Viktor és felesége Lévai Anikó
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 
Serdar Berdimuhamedow türkmén államfő és Orbán Viktor
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán  

Arról sajnos nincsenek képek, miként reagáltak, hogyan estek ámulatba a tűzijátéktól vagy az annak végén látható óriási kereszttől Orbán Viktor barátai.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.