Kétmilliós gázszámlát kapott egy szegedi pizzéria

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Belpol

A gázszolgáltató felmondta a szerződésüket, ezentúl ennyit kell fizetniük.

Az eddigi 2-300 ezres gázszámlák után 2,3 millió forintról kapott értesítést a szegedi Pizza Monkey pizzéria. 

A vendéglátóhely a Facebook-oldalán, az új számla fotójával köszöntötte az őszt.

A pénzt péntekig kell befizetni.

„Bye Bye Summer! Hello Autumn!  A gázszolgáltatónk egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300.000 forintos gázszámlánk mostantól ~2.300.000 forint lesz! Több mint 60 kollégánkkal reméljük a legjobbakat! Kitartást Mindenkinek, nehéz időszak lesz! De Mi mindig Veletek voltunk, vagyunk és leszünk!”

A posztot szemléző 444 emlékeztet, hogy az utóbbi napokban, hetekben több kisvállalkozás is a Facebookon tudatta, nem tud tovább működni a növekvő költségek miatt. Így miskolci szusizó, isaszegi kifőzde, kiskunhalasi játszóház, székesfehérvári borkereskedés és dabasi zöldséges jelezte, hogy nem megy tovább.

A leadkép forrása a Pizza Monkey Facebook-oldala

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!