Kétmilliós gázszámlát kapott egy szegedi pizzéria

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Belpol

A gázszolgáltató felmondta a szerződésüket, ezentúl ennyit kell fizetniük.

Az eddigi 2-300 ezres gázszámlák után 2,3 millió forintról kapott értesítést a szegedi Pizza Monkey pizzéria. 

A vendéglátóhely a Facebook-oldalán, az új számla fotójával köszöntötte az őszt.

A pénzt péntekig kell befizetni.

„Bye Bye Summer! Hello Autumn!  A gázszolgáltatónk egyoldalúan felmondta a szerződésünk. Az eddigi 250-300.000 forintos gázszámlánk mostantól ~2.300.000 forint lesz! Több mint 60 kollégánkkal reméljük a legjobbakat! Kitartást Mindenkinek, nehéz időszak lesz! De Mi mindig Veletek voltunk, vagyunk és leszünk!”

A posztot szemléző 444 emlékeztet, hogy az utóbbi napokban, hetekben több kisvállalkozás is a Facebookon tudatta, nem tud tovább működni a növekvő költségek miatt. Így miskolci szusizó, isaszegi kifőzde, kiskunhalasi játszóház, székesfehérvári borkereskedés és dabasi zöldséges jelezte, hogy nem megy tovább.

A leadkép forrása a Pizza Monkey Facebook-oldala

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk