Liszkay Gábor lesz a KESMA új elnöke

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 1.

Belpol

A korábban a Mediaworksöt vezető Liszkay visszatér a kormánymédiába.

"A Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány kurátorainak mandátuma augusztus 31-én lejárt. Az alapítói jogok gyakorlója, megköszönve az elmúlt időszak eredményes kurátori munkáját, szeptember 1-i hatállyal kinevezte a következő ciklus kuratóriumi tagjait. A kuratórium elnöke Liszkay Gábor, tagok Szánthó Miklós és Hegedűs Zoltán" - közölték a KESMA honlapján.

Ez azt jelenti, hogy a korábbi kuratóriumvezető Szánthó Miklós helyére Liszkay Gábor érkezik, aki ezzel a Fidesz médiabirodalmának nagy visszatérője lett - teszi hozzá a 444.hu.

Liszkay korábban ugyanis Simicska Lajos közvetlen munkatársa, a Magyar Nemzet, valamint a Hír TV közös tartalmi vezetője volt, majd az ő feladata volt, hogy  megszervezze a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány elnevezésű hatalmas kormányzati médiakonglomerátum működését és ő lett a Mediaworks első vállalati vezetője.

A tisztségből 2020-ban távozott azt nyilatkozva, hogy a rá bízott feladatot ezzel elvégezte.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk