Kocsis Máté: Morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák és Varga döntése

  • narancs.hu
  • 2024. február 10.

Belpol

Hát persze. 

„Novák Katalin és Varga Judit felelősségteljes döntést hozott, amit tiszteletben tartunk.Eddigi munkájukért hálásak vagyunk nekik, és köszönjük, hogy miként munkájuk során, úgy ma is a közösség érdekeit tartották szem előtt. Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs” – vonta le a következtetést Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető, miután Novák Katalin és Varga Judit is lemondott a kegyelmi ügy miatt. 

 
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a nemzeti konzultációt és a szuverenitásvédelmet érintő pécsi fórumon 2023. november 30-án
Fotó: MTI/Katona Tibor

Mint fogalmazott, a képmutató módon támadó baloldalt még ma is Gyurcsány Ferenc vezeti, aki „2006-ban lovasrohamot vezényelt a honfitársai ellen és egy zsidó családtól ellopott villában él. A baloldalon nem kért senki bocsánatot a választók patkányozásáért, a lámpavasazásért, a választók sértegetéséért, ahogy nincs következménye a budapesti korrupciónak, a guruló dollároknak, az antifa vérontásnak és lényegében semminek, ami kiderül róluk. Erről a morális különbségről tesz tanúbizonyságot Novák Katalin és Varga Judit döntése”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk