Közösségi felolvasással emlékeznek TGM-re hétfőn

  • narancs.hu
  • 2024. január 13.

Belpol

Bárki csatlakozhat.

Közéleti szereplők és művészek olvasnak fel egy-egy általuk választott írást Tamás Gáspár Miklóstól január 15-én, hétfőn Budapesten, a Nádor utca 15. alatt (CEU), az első emeleti 101-es teremben.

A halálának egyéves évfordulóján a filozófusra emlékező közösségi felolvasást Jámbor András országgyűlési képviselő és a Szikra Mozgalom szervezi, de bárki számára nyitott. Mindenkit várnak, aki Tamás Gáspár Miklósra szeretne emlékezni, élete, munkássága előtt tisztelegni. 

A felolvasáshoz is bárki csatlakozhat egy általa kiválasztott TGM-szöveggel, csak az a szervezők kérése, hogy egy felolvasott szöveg se legyen ötezer karakternél hosszabb.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk