Lánczi Tamás szerint megfélemlítő a kapujára ragasztott Virág elvtárs-idézet

  • narancs.hu
  • 2024. január 12.

Belpol

A „Szuverenitásvédelmi” Hivatal elnökének házkapujára az Újratervezés nevű civil szervezet aktivistái raktak ki egy táblát.

„Akik hetek óta hitelbe rettegnek, sajnáltatják magukat, ÁVH-t kiáltanak és áldozati pózban tetszelegnek, most a lakásom ajtajára szegezett táblával próbálnak megfélemlíteni.

Két dolgot rögzítsünk:

1. Nekik nem velem, hanem a magyar szuverenitással van bajuk.

2. Hiába próbálnak megfélemlíteni, nem fog sikerülni” – tette ki a Facebook-oldalára Lánczi Tamás a nemrég megalakult "Szuverenitásvédelmi" Hivatal elnöke.

 

Mint a hvg.hu írja, a történet azzal kezdődött, hogy péntek délután a magát Újratervezésnek nevező civil szervezet aktivistái egy A tanúból vett idézetet ragasztottak annak a háznak a kapujára, ahol Lánczi Tamás is lakik. Az idézet mellett három fotó került a táblára: A tanú egyik főszereplőjéé, az idézet gazdájáé, Virág elvtársé, a karakter alapjául szolgáló Péter Gábor ÁVH-parancsnoké és Lánczi Tamásé.

A köztársasági elnök szerdán nevezte ki a februártól működő "Szuverenitásvédelmi" Hivatal elnökének Lánczit, aki az elmúlt húsz évben Orbán Viktor beszédírói stábjának tagjaként, Navracsics Tibor kabinetfőnökeként, a Századvég elemzőjeként, a Figyelő főszerkesztőjeként, majd az MTVA online igazgatójaként és műsorvezetőjeként is dolgozott, sőt Habony Árpád egyik cégének ügyvezetője is volt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk