Lévai Anikóval és Hernádi Zsolttal bulizó Magyar Péterről osztott meg fotókat Hadházy Ákos

  • narancs.hu
  • 2024. április 22.

Belpol

A képek az MCC tavalyi nyári fesztiválján készültek, Magyar Péter szerint „érdekes este volt”.

A TISZA Párttal a júniusi EP-választásokon is induló Magyar Péter látható azokon a fotókon, amiket Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő tett közzé Facebook-oldalán. A Mathias Corvinus Collegium (MCC) esztergomi nyári fesztiválján készült képeken Varga Judit NER-ből azóta kiugrott exférje Lévai Anikó és Hernádi Zsolt Mol-vezér társaságában látható.

Hadházy Ákos bejegyzésében úgy kommentálta a fotókat, hogy azokon szerinte

„kivételesen nem Magyar Péter az érdekes, hanem a Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége és Hernádi Zsolt, a MOL elnök-vezérigazgatója közötti diskurzus.”

Igaz, konkrétumokat a politikus sem tud azzal kapcsolatban, hogy mi hangzott el közöttük. Idézte viszont a fényképek készítőjének visszemlékezését, aki részt vett az MCC „dzsemboriján”, és aki az egyik sátornál vette észre az együtt bulizó társaságot, illetve azt, hogy „Hernádi végig Anikó fülébe súgdosott valamit.” Hadházy a fotókkal kapcsolatban megjegyzete: „Hogy miről beszélgettek, arról a Diákhitel Központ volt vezérigazgatója tudna beszámolni. Mindenesetre a képek alátámasztják azt az állítását, hogy Lévai Anikónak egészen más a szerepe ebben a rendszerben, mint eddig gondoltunk.”

Ezeken a kissé elmosódott képeken kivételesen nem Magyar Péter az érdekes, hanem a Lévai Anikó, a miniszterelnök...

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, April 21, 2024

Az ellenzéki politikus posztjához Magyar Péter is hozzászólt, aki annyit írt: „Hát igen. A képen látható többi szereplő sem érdektelen. Érdekes este volt.” Magyar Péter a Telexnek adott februári interjújában beszélt Lévai Anikó hatalmáról.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk