Magyar Péter Szoboszlai Dominik Instagramján is kampányolt kicsit

  • narancs.hu
  • 2024. augusztus 26.

Belpol

Sőt, okozott némi galibát az állami sportlap Facebookján is, miután Szoboszlai a pártja szlogenkét használta.

Magyar Péter a foci környékére kerülve dobott már szépet, amikor teljesen véletlenül feltűnt a köztévé közvetítésében a nyári Európa-bajnokság egyik meccsén, de ezúttal Szoboszlai Dominik Facebook-posztja alatt ütötte le a magas labdát: a Liverpool középpályása klubjának újabb győzelme után – a Brentfordot verték el 2-0-ra – töltött fel magáról képeket „step by step” üzenettel. Ennek ugye a magyar fordítása a „lépésről lépésre”, ami az elmúlt hónapban Magyar Péter visszatérő szlogenjévé vált, üzenvén vele, hogy nem azonnal, de tégláról téglára azért lebontja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Magyar nem is tétovázott, azonnal megjelent Szoboszlai posztja alatt a továbbra is egészen döbbenetes magyar_peter_official_the_man név alatt, hogy jelezze, itt bizony érintve érzi magát.

 

Az elég valószínűtlen, hogy az újkori magyar futballtörténelem messze legmagasabbra jutott játékosa kifejezetten Magyarnak üzent volna ezzel, hiszen nem is olyan régen Szoboszlai menedzsere a Narancsnak adott interjújában sem nagyon szeretett volna semmit mondani a magyar futball és a politika, vagyis Orbán Viktor elválaszthatatlan kapcsolatáról. 

A történetnek ugyanakkor van egy másik része is: a Facebookon ezeket a posztokat gyakran lefordítva továbbközlő állami sportlap, a Nemzeti Sport is megosztotta, amire természetesen elég gyorsan megérkeztek a Tisza Párt támogatói, ahol izgalmas és szépirodalmi szintű vita bontakozott ki, Magyar Péter pedig egyenesen azt állítja, törölni kezdték a támogatói posztjait, majd üzent kicsit a lap főszerkesztőjének, illetve Orbán Viktor telekszomszédjának, Szöllősi Györgynek is: „Eltüntetitek a kommenteket? Ez komoly? György Szöllősi felébredt” – tette fel a mindenkit érdeklő kérdést.


 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk