"Újrázott" a köztévében Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. június 16.

Sport

Ezúttal vitán felül állt.

Ami legutóbb csak ultimátumot adva sikerült Magyar Péternek, a Tisza Párt alelnökének, az most, a németországi labdarúgó Európa-bajnokság alatt spontán összejött neki: szerepelt a magyar "közszolgálati" televízióban. Nem is akárki, a szövetségi kapitány társaságában. A Marco Rossi mögött feltűnő prominens szurkoló korábban maga is posztolta, hogy a helyszínen követi a sporteseményt, s hogy ne lankadjon az általános figyelem, tippversenyt is hirdetett a Facebookon.

 
A háttérben Magyar Péter
 

Orbán Viktor miniszterelnök is a focira fókuszál ezekben a napokban, Facebook-oldalán "Reszkess, Németország!” felütéssel jelent meg bejegyzés pénteken. Orbánt a Karmelita kolostor előtt láthatjuk, amint épp útnak indul Németország felé.

A labdarúgó-Európa-bajnokság péntek este kezdődött a Németország–Skócia mérkőzéssel, szombaton pedig a magyar válogatott is bemutatkozott: Svájc volt az ellenfele, amely 3-1-re nyerte a mérkőzést.

A magyar válogatott legközelebb szerdán a skótokat 5-1-re legyőző németek ellen játszik, a meccs 18 órakor kezdődik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk