Donáth Anna szerint súlyos hiba, hogy a DK ráindul a Kutyapártra a XII. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

Ezzel a Fidesz malmára hajtják a vizet. 

„Az előválasztás akkor működik, ha a résztvevő pártok tiszteletben tartják az eredményét. Európai módon csak így lehet politizálni. A XII. kerületben Kovács Gergő megnyerte az előválasztást. Ő a jelölt, akit támogatni kell, ő az az ember, aki jogot szerzett arra, hogy leváltsa a helyi Fideszt. A Kutyapárt egyéni jelöltjeivel szemben elindulni súlyos hiba, és a Fidesz malmára hajtja a vizet” – kommentálta Donáth Anna, a Momentum elnöke és listavezetője, hogy a DK jelölteket indít a XII. kerületben. 

Mint ismert a XII. kerületben a párt annak ellenére indít jelölteket, hogy az ellenzéki előválasztáson a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnöke és helyi önkormányzati képviselője fölényes győzelmet aratott. Donáth Anna kiállása azért is érdekes, mert az előválasztás során Kovács Gergely és a Momentum jelöltje, Farkas Csaba viszonya nem volt felhőtlen

Időközben a DK felszólította az MKKP-t, hogy ne induljon azokban a kerületekben, ahol ellenzéki polgármester van, mert ezzel a Fidesznek kedvez. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk