„Nyomja meg a gombot” – plakáton kampányol Gattyán

  • narancs.hu
  • 2021.12.02 18:01

Belpol

Szombathelyen tűntek fel az üzletember hirdetései. 

Czeglédy Csaba posztolt egy szombathelyi plakátról készült képet, amin Gattyán György látható egy kormányzati plakát mellett – szúrta ki a 444.hu. „Nyomja meg a gombot” – ez olvasható a hirdetésen. A DK-s képviselő szerint több helyen feltűnt a plakát a városban, és ezeken e helyeken korábban jellemzően kormányzati hirdetések futottak. 

Pár hete derült ki, hogy az ország harmadik leggazdagabb embere, aki vagyonát a LiveJasmin nevű erotikus oldalnak köszönheti, pártot alapítana és indulna a 2022-es országgyűlési választáson. Nemrég azt nyilatkozta, hogy végeztek egy kutatást, amely szerint az emberek többsége változást akar, de nem akar a „két múlt közül választani”, ezért „papírforma szerint akár nyerni is lehet”. Gattyán egyik cége 900 millió forintot kapott ugyancsak a közelmúltban egy NER-es tőkealaptól, amiről a VálaszOnline számolt be. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Neked ajánljuk