Vérvörös festékkel öntötte le a Momentum a Karmelita kordonját

  • narancs.hu
  • 2023. október 23.

Belpol

A párt szerint Orbán Viktor szembeköpte '56 emlékét azzal, hogy pár napja Putyinnal mosolygott. 

„Vérvörös festékkel öntöttük le a hazugság kordonjait a Karmelita előtt október 23-án. Vérvörös festékkel öntöttük le, mert Orbán Viktor újra elárulta és szembeköpte 1956 hőseinek emlékét. Szembeköpte azzal, hogy október 23-a előtt pár nappal Putyinnal mosolygott. Azzal a háborús bűnössel, aki beleíratta az orosz tankönyvekbe, hogy ‘56 fasiszta forradalom volt, és akinek a parancsára az orosz katonák újra kárpátaljai magyar katonákat ölnek” – írja a Momentum a Facebookon. 

Orbán Viktor miniszterelnök a közelmúltban Pekingben találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ahol az Ukrajnában dúló háborút tisztán és érthetően katonai hadműveletnek nevezte. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk