Tetőről tüzelő ÁVO-sokhoz hasonlította a balliberális politikusokat a Fidelitas budapesti elnöke

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. október 23.

Belpol

Láng Zsolt budapesti Fidesz-elnök is mondott szépeket. 

Renge Zsolt, a Fidelitas budapesti elnöke azt mondta a Fidesz ifjúsági szervezete által, az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének évfordulója alkalmából rendezett vasárnapi megemlékezésen, hogy ma is vannak olyanok, akik a nemzet érdeke ellen dolgoznak. 

„56-ban ezek a tetőről tüzelő ÁVO-sok voltak, most pedig azok a külföldi álcivil szervezetek pénzén kitartott, mindezért hazájukat bármikor elárulni képes balliberális politikusok, akik nemcsak itthon, hanem még Brüsszelben is a magyarok ellen dolgoznak” 

– fogalmazott Renge. 

„Nem elég tehát a kívülről jövő elnyomás ellen küzdenünk, az őrültebbnél őrültebb globalista ideológiák (...) hazai helytartói ellen is védekeznünk kell” – tette hozzá.  Felidézte, hogy csakúgy mint 1956-ban, ma is forrong a világ, ám ebben a helyzetben csak a béke lehet a célunk, mert a békét mindig a magyarok nyerték meg. 

 
Renge Zsolt, a Fidelitas budapesti elnöke beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 67. évfordulója alkalmából, a Fidelitas, a budapesti Fidesz és a Határtalanul a Magyar Fiatalokért Egyesület közös szervezésében tartott megemlékezésen az Országház előtti Kossuth Lajos téren 2023. október 22-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

Láng Zsolt budapesti Fidesz-elnök azt mondta, szomorúan láthatjuk, hogy Európa békés fejlődését éppen a kontinens egységéért felelős „brüsszeli bürokraták” veszélyeztetik a legjobban. Úgy vélekedett, a magyar közélet is hangos egyre durvább „neomarxista” kirohanásoktól, mégis jó érzéssel tölt el minket az a tudat, hogy hazánk egy felbolydult Földön is képes biztonságot nyújtani.

Emlékeztetett, 17 évvel ezelőtt a mai ellenzék vezetőjének jóváhagyásával gumilövedékkel lőttek az ellenzéki tüntetőkre és könnygázt vetettek be ellenük. „És ezt nyilván ma is megtenné, hisz feleségével minden megszólalásban helyesnek tartják az akkori rendőri brutalitást”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk