A Fidesz szerint bűnözői körök vesznek részt a Soros-hálózat által szervezett zavargásokban

  • MTI
  • narancs.hu
  • 2018. december 15.

Fekete Lyuk

Nem tudnak már mit kitalálni.

Volt már néhány igen erős közleménye a Fidesznek tényleg, időről-időre jut azért a jóból az MTI-nek, de a szombaton délután megjelent szöveg azért nem kis teljesítmény, még a nagyobbik kormánypárt részéről is.

A Fidesz közleménye szerint ugyanis egyre nyilvánvalóbb, hogy bűnözői körök is részesei "a bevándorláspárti Soros-hálózat által szervezett utcai zavargásoknak".

Mint írják, "a Budapest utcáin randalírozó agresszív és erőszakos vandálok" között már több bűnözőt azonosított a rendőrség, köztük drogost, autótolvajt, lopás, garázdaság, rongálás miatt elítélteket.

Szerdán, csütörtökön és pénteken összesen 57 embert állítottak elő a rendőrök: az első nap 35 főt bűncselekmény gyanúja miatt, akik közül 13 embert őrizetbe vettek. A második napon 16, a harmadik nap 6 főt állítottak elő, de őrizetbe vételre nem került sor.

Arról persze nem szól a Fidesz közleménye kik és hogyan alkotnak "bűnözői köröket”, bár nyilván azt sem indokolták, miért épp a „Soros-hálózat” szervezi a tüntetéseket, és azoknak ugyan, mi köze a bevándorláshoz, migrációhoz.

Figyelmébe ajánljuk