Folyamatosan megfigyelnek téged

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. szept. 29., 16:00
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Úristen, egy skizofrén a Nyugatinál! Hívjuk a rendőrséget, vagy inkább figyeljünk kicsit rájuk? Erős antistigmakampányt indított a TASZ. Videóval!

A pszichiátriai diagnózissal élők a társadalom döntő többsége számára veszélyes őrültek, akiket jobb elzárni valahová, méghozzá lehetőleg minél messzebb a rendes, késsel-villával étkezni, illetve reggelente biztos kézzel borotválkozni képes polgárok élőhelyétől.

Ezzel a sötét babonával próbál szembeszállni most a TASZ és a kampány videós, illetve szöveges anyagait készítő XKK. Utóbbinál egykori narancsos kollégák (Varró Szilvia és Iványi Zsófia) is dolgoznak, de nem emiatt ajánljuk nagyon a projekt Fb-oldalának követését, hanem leginkább azért, mert a Mészáros Béla színész főszereplésével készülő miniklipek és a skizofréniával küzdők esetein alapuló fikciós blog szövegei kifejezetten izgalmasnak tűnnek. És még csak most kezdték. Az első videó alább megtekinthető, minden továbbiért pedig ide érdemes kattintani.

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. szept. 29., 16:00
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    grrr
    2014. szeptember 30., kedd 13:47
    Hihetetlen, milyen hülye tud lenni a TASZ.

    http://vs.hu/kozelet/osszes/tasz-orban-meg-egy-fajvedo-maganrendezvenyt-sem-tilthat-be-1-0929?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk