Kétségtelenül a mai nap szava a „Soros-expressz”

  • narancs.hu
  • 2018. október 28.

Fekete Lyuk

Ennél elképesztőbbet a Fidesz ezen a hétvégén már nem tud mondani.

Hollik István, a Fidesz–KDNP szóvivője ma egy sajtótájékoztatón mesélt a gonosz migránsokról, Sorosról és a Soros-expresszről. Egészen pontosan a balkáni migránstömeget, és a Közép-Amerikából az Egyesült Államok felé tartó menetet „a bevándorláspárti erők főpróbájának” minősítette. A politikus szerint a „Soros-hálózat” a migrációt „automatikussá” akarja tenni, illetve azt szeretnék elérni, ha a nemzetállamok lemondanának a határvédelem jogáról.

Ötezer hondurasi menekült vonul az USA felé

Mexikóba viszonylag simán bejutottak. Továbbvonult vasárnapra virradóra az Egyesült Államok irányába a közép-amerikai migránsokból álló, immár mintegy 5000 fősre duzzadt karaván. A mexikói hatóságok képtelenek voltak feltartóztatni a menekülteket. Az emberek hozzávetőleg másfél kilométer hosszú sora kígyózott a mexikói Tapachula városa felé.

Hollik hangsúlyozta, hogy Soros mielőtt Európát leigázná a sok migránssal, Amerikában próbálja ki a tervszerű betelepítést. A főpróba része az úgynevezett „Soros-expressz” – így nevezi Hollik a Hondurasból az USA-ba tartó, menekültekből álló tömeget.

Szerencsére a magyar kormány erős és bátor, Hollik szerint bármilyen nagy erőkkel is kell megküzdeni, az Országgyűlés érvényt szerez a magyar emberek azon akaratának, amit kinyilvánítottak az április 8-i parlamenti választáson.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk