Lázár János és Fekete György megmutatja a Fradi-stadion szépségét

  • narancs.hu
  • 2014. július 16.

Fekete Lyuk

Van még kérdés? Kell ennél meggyőzőbb bizonyíték arra, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere elvezet minket a szebb jövőbe?

A Magyar Építőművészek Szövetsége és a Miniszterelnökség, illetve a Magyar Művészeti Akadémia NAGYPÁLYA címmel építészeti fotópályázatot hirdet az új Fradi-stadionról. A pályázat fővédnöke dr. Fürjes Balázs kormánybiztos – olvassuk a kormany.hu-n.

Tehát az alaptörvénybe varrt, állami köztestület és a kormány kormánya, a Miniszterelnökség együtt szervez propagandát a fideszes pártigazgató csapatának és a miniszterelnök kedvenc hobbijának, a stadionépítésnek. A fődíj egy félmillás „fotós utalvány”, akármit is jelentsen ez.

Ilyen nagyon szép fotográfiák lesznek, ígérem!

Ilyen nagyon szép fotográfiák lesznek, ígérem!

Fotó: MTI

A felhívásban gyorsan leszögezik, hogy „az új aréna letisztult, modern, minimalista épület”, tessék tehát ennek megfelelő, támogató, tisztelettudó beállításokban megnyilatkozni az új stadionról! Hogy ne legyen elhajlás, arról a zsűriben (a névsort lásd itt) személyesen helyet foglaló Fekete György belsőépítész gondoskodik, ebben biztosak vagyunk. És amúgy is mindennel meg vagyunk elégedve.

Figyelmébe ajánljuk