Megdöbbentő hírek a Fidesz miskolci umbuldáiról és fekete kasszájáról

  • narancs.hu
  • 2016. január 16.

Fekete Lyuk

Most épp egy nyíregyházi építési vállalkozó mószerolja a hótiszta kormánypárt miskolci helytartóságát. A Jobbik rá is röpült – úgy érzik, lehet keresnivalójuk az Avas alatt.

Újabb remek közlemény a cukisági kampánytól kicsit kiborult híveknek egy rendesebb cigányozással megfűszerezve. A Jobbik mai közleményében a Fidesz súlyos miskolci disznóságait feltételezi. A teljes terjedelmű közlésétől – zömmel emberbaráti okokból – most megkíméljük kedves olvasóinkat, csak a zaftosabb részekre szorítkozunk. Azok is egy totálisan reménytelen ország képét rajzolják ki.

„Magyarázatot várunk: van-e fekete kasszája a miskolci Fidesznek?”

„Megdöbbentő videót tett közzé az N1 Tv pénteken. A filmen egy nyíregyházi építési vállalkozó beszél arról, hogyan segítette a Fideszt győzelemre Miskolcon a 2014-es önkormányzati választáson. A felvételen elmondja, a miskolci önkormányzat fekete kasszájából kampányolt Kriza Ákos mellett. Ennek során a polgármesteri hivatalban pénzzel teli táskából kapott ő és mások is több millió forint készpénzt, amivel aztán el se kellett számolni. Elmondja azt is, hogy egy 150 fős, cigányokból álló csapatot irányított a kampány során, a választás napján pedig autókkal szállították az embereket szavazni. Mindezért cserébe a diósgyőri stadion bontási munkálatait ígérték neki…”
Ezek után Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője felteszi a Fidesznek címzett kérdéseit a fekete kasszáról meg a többi vélelmezett disznóságról, melyek közül nyilván a legszebb ez: „Etikus-e autókkal szállítani a cigányokat szavazni?”

A lehetséges válaszok:

1. Nem, autóval csak székelyeket etikus szállítani.

2. Igen.

3. Nem, cigányok szavazni csak vasúton szállíthatók.

4. Menjen a francba a miskolci Fidesz.

5. A Jobbik is.

6. De ne csak a miskolci.

Figyelmébe ajánljuk