Tarlós István elárulta: a Mi Hazánk jelöltjére szavazott

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 25.

Fekete Lyuk

Se Karácsony, se Vitézy nem ment le a torkán, maradt Grundtner András.

Nem tudott Vitézyre vagy Karácsonyra szavazni, és szerinte Szentkirályi Alexandra győzhetett volna, ha hagyják, hogy a „saját egyéniségének megfelelően kampányoljon” – mondta Budapest volt főpolgármestere. „Nem titok, hogy a kormánypárt minden szavazatomat megkapta, kivéve a főpolgármesteri szavazatot, mert meggyőződéses alapon én sem Karácsonyra, sem Vitézyre nem szavaztam, mivel le kellett adnom a szavazatomat, és az én politikai közösségemnek nem ártott, annak ismeretében, és hogy fogalmam sincs, hogy kicsoda, a mi hazánkos főpolgármester jelöltre szavaztam” – nyilatkozta Tarlós István az Ultrahang nevű YouTube-csatornának.

Arra a kérdésre, hogy megtervezett volt-e Szentkirályi visszalépése, Tarlós azt mondta: „Ha a véleményemet kérdezi, azt mondom, hogy semmiféle bizonyosságom nincs ebben, de szerintem voltak, akik tudták, hogy végül Vitézyt fogják támogatni.” Neki nem volt meglepetés az, hogy félreállt egykori beosztottja, de erről nem beszélgetett vele. „De hát a hülyének is feltűnhetett, hogy azzal a Vitézy Dáviddal szemben, aki elvileg az ellenfele volt, az egész kampány idején egyetlen kritikus mondatot nem fogalmazott meg. Azért ez meglehetősen szokatlan volt. Nem akarok ennek a részleteibe túlságosan belegabalyodni. Én azt mondom, hogy ez egy rosszul megkonstruált kampány volt, és a nagyon késői visszaléptetés sokakat megkavart” – tette hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk