„Te is utolsó voltál a tornasorban, Vlagyimir?” – Bödőcs Tibor is köszönti Putyint

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 28.

Interaktív

Megint zseniális.

Mindjárt landol Vlagyimir Vlagyimirovics gépe, a fél város már lezárva, és Orbán Viktor is biztosan felkészült az újabb találkozásra. Szerencsére Bödőcs Tibor is köszöntötte az orosz elnököt: egy korábbi előadásának egyik részletét töltötte fel a YouTube-ra, illetve osztott meg egy képet a Facebookján. Ehhez nincs is mit hozzátenni, talán csak annyit, hogy újfent, sokadjára is remek:

Bödőcs: Putyin és Orbán

Feliratkozás: http://bit.ly/2pbrbJC Nézd meg Bödőcs összes videóját: http://bit.ly/2pC7me4 https://www.facebook.com/Bodocs.Tibor.humorista https://www.bodocstibor.com Részlet Bödőcs Tibor Böllérbalett című önálló estjéből, amely 2014. december 31-én volt látható a Comedy Central műsorán.

Neked ajánljuk

Gázlángolj még, baby!

Az inspiráció nagyjából úgy viszonyul a másoláshoz, ahogy a szeretet a kihasználáshoz. Erről tanúskodik Olivia Wilde új thrillere, tartalmilag és formailag egyaránt.

Egy fiktív háború leletei

A fiatal szobrászművész kiállításán fél tucat munka látható, amelyek több szállal kapcsolódnak korábbi alkotásaihoz. Saját bevallása szerint munkamódszerének sarokpontja, hogy a kész mű kétértelmű és nyitott, humoros és egyben ironikus is legyen, valamint reflektáljon társadalmi kérdésekre is. 

Béketurné

„A lehető leghatározottabban szólalunk fel az ártatlan polgári lakosság ellen elkövetett háborús bűnök kivizsgálása érdekében. Egyetlen elkövetett bűncselekmény sem maradhat büntetlenül” – mondta Novák Katalin New Yorkban, az ENSZ-közgyűlésen, hozzátéve, hogy jelenleg Magyarország történetének legnagyobb humanitárius akciója zajlik.

A paraván

A Parlament őszi ülésszakát megnyitó beszédében Orbán Viktor súlyosbodó gazdasági bajaink, mindenekelőtt az infláció okaként az Oroszország ellen bevezetett globális gazdasági büntetőintézkedéseket nevezte meg.