Leugrott egy 14 éves fiú a nagyhalászi kormányablak épületének tetejéről

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 13.

Katasztrófa

Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Leugrott egy 14 éves fiú csütörtökön a nagyhalászi kormányablak épületének a tetejéről – tudta meg a 24.hu. A lap információi szerint

a fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meghalt.

Laczják István, a város jegyzője megerősítette, hogy egy 14 éves fiú testét találták meg az épület előtt. Hrenkó Péter, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az üggyel kapcsolatos a lap megkeresésére azt mondta, nem merült fel idegenkezűség gyanúja, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Ha önnek vagy ismerősének öngyilkossági gondolatai vannak, vagy azt észleli, hogy barátja, rokona segítségre szorul, akkor hívja a 116-123-as lelki elsősegély-telefonszámot. Ha öngyilkossági szándéka van, hívja a 112-t! Az Alapítvány az Öngyilkosság Ellen civil szervezet nyitóoldalán megtalálható a pszichiátriai gondozók országos listája és térképe. Egy-egy öngyilkosság, öngyilkossági kísérlet átlagosan 6–8 közeli hozzátartozót, barátot érint. A Lélekben Otthon Közhasznú Alapítvány nekik segít, a szervezet a 06/20-464-8005-ös telefonszámon érhető el.

(Címlapképünk forrása: Google Maps)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk