Második világháborús bombát találtak Nagymaroson

Katasztrófa

Utcát kellett lezárni, házakat kellett kiüríteni a bomba állapotának felméréséhez.

Csatornázási munkák során második világháborús tüzérségi lövedékeket találtak Nagymaroson, a rendőrség lezárta a Szálloda utca egy részét – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje.

Gajdos Milán elmondta: a tűzszerész alakulat katonái megkezdték a lövedékek azonosítását és állapotfelmérését. Ennek idejére a rendőrség száz méter hosszan lezárta a Szálloda utcát és hat házat kiürítettek – tette hozzá.

FRISSÍTÉS:

Feloldották az útlezárást Nagymaroson a Szálloda utcában, miután a tűzszerészek megállapították, hogy nem második világháborús robbanóeszközök kerültek elő a csatornázási munkák során – közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje. Gajdos Milán elmondta: a rendőrség korábban lezárta a Szálloda utca egy részét és hat házat kiürítettek.

A tűzszerész alakulat katonái délután azonosították az úttestben talált eszközöket, és megállapították, hogy nem robbanóeszközök, csak hasonlítanak azokhoz, ezért a rendőrség feloldotta a lezárást.

(Kiemelt képünk illuszráció.)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk