Lebontották az MKKP buszmegállóját Szombathelyen

  • narancs.hu
  • 2019. június 25.

Lokál

Pedig már az önkormányzat is megszavazta, hogy maradhat a helyén.

"Tudomásunkra jutott, hogy valakinek a kérésére bizonyos 'civilek' (más forrásból Fidelitast emlegettek, de ezt nem kezelnénk tényként) el fogják vinni a héten a buszmegállónkat. Azt sem árt tudni, hogy a hétvégén észrevettük: valakik kicsavarták a talajrögzítőkből majdnem az összes csavart, ezzel veszélyeztetve az emberek életét. Minő véletlen, nemde?" – írta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Vas megyei szervezete tegnap a Facebook-oldalán.

A posztban említett buszmegálló Szombathelyen állt, és az MKKP közakadásból építette. Eredetileg Felcsúton akarták elhelyezni, írja az Index, ám miután az avató után a helyi önkormányzat nem akarta többé a városban látni, az MKKP áthelyezte Szombathelyre, ott ugyanis már szintén régóta hiányzott egy buszmegálló.

Most azonban úgy tűnik, már Szombathelynek sem kell az építmény, a tegnapi poszthoz ugyanis hozzáfűzték a szerzők: "Éjjel elvitték..."

MKKP Vas megye

Tudomásunkra jutott, hogy valakinek a kérésére bizonyos "civilek" (más forrásból Fidelitast emlegettek, de ezt nem kezelnénk tényként) el fogják vinni a héten a buszmegállónkat. Azt sem árt tudni,...

"Gyönyörűen kitervelt aljasság, na. Egyébként közben elküldtük a beígért részletes tervrajzot is az önkormányzathoz, hiszen a közgyűlés megszavazta, hogy maradhat a helyén, ha elindítjuk az engedélyeztetést" – tették hozzá posztjukhoz.

false

 

Fotó: MKKP Vas Megye Facebook-oldala

Figyelmébe ajánljuk