Megint máshogy jár a 3-as metró

  • MTI/narancs.hu
  • 2021. augusztus 23.

Lokál

Újabb szakaszához ért a felújítás. 

Hétfőtől megint változott a 3-as metró közlekedése: 

  • hétköznaponként ismét Újpest-központ és a Lehel tér, valamint a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomás között közlekedik, a Lehel tér és a Nagyvárad tér között továbbra is pótlóbusszal lehet utazni; 
  • augusztus utolsó hétvégéjén, 28-án és 29-én a szerelvények egész nap csak Újpest-központ és a Lehel tér között járnak, a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között a korábbi hétvégéken megszokott módon az M3-as pótlóbusszal lehet utazni.

Az autóval közlekedőknek augusztus 23-a és 31-e között mozgó terelésekre kell számítaniuk a Váci úton, a Róbert Károly körúton, az Üllői úton, a Kőér utcában és a Vak Bottyán utcában a pótlás utáni helyreállítási munkálatok miatt - közölték.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?