Több napja eltűnt túrázó holttestét találták meg a Zemplénben

  • narancs.hu
  • 2021. augusztus 23.

Lokál

A férfi egyedül vadkempingezett, megcsúszhatott egy sziklaszirten és lezuhant. 

Erdőbénye közelében egy sziklaszirt alatti mélyben találták meg egy eltűnt túrázó holttestét a mentőalakulatok vasárnap – számolt be az RTL Klub Híradója

A 41 éves hajdúböszörményi férfi a múlt héten indult túrázni és vadkempingezni a Zemplénbe, de eltűnt. A felkutatásához speciális mentőcsapat segítségét is kérték.

A férfi az utolsó szelfit szerdán küldte az édesanyjának, a mentőcsapatoknak végül ez a kép segített abban, hogy tudják, merre keressék, az Aggteleki Nemzeti Park munkatársai ugyanis felismerték a helyszínt. 

A férfi sátrát végül az Erdőbénye melletti Szokolya-hegyen találták meg egy sziklaszirten, a holttestét pedig 300 méterrel távolabb, egy szinte járhatatlan területen. A férfi valószínűleg megcsúszhatott a sziklás talajon, és több mint 10 métert zuhant. Mire megtalálták, feltehetően már több napja halott lehetett.

Az RTL Klub úgy tudja, a férfinak két gyermeke volt. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk