Az RTL+-on jön az On the Spot új évada

  • narancs.hu
  • 2022. november 28.

Mikrofilm

A környezetvédelemről szóló családi utazós sorozat címe: Vissza a természethez. Az első két rész már elérhető.

Új kalandokkal és történetekkel jelentkezünk, itt az új On the Spot évad – írja a Facebook oldalán a dokumentumfilmes páros Cseke Eszter és S. Takács András. Hozzátették, most nem aktuális a kérdés, mikor vetítik a sorozat darabjait, mert az RTL+ streamingszolgáltatással bármikor meg lehet nézni a filmeket – egy hónapig meg  ráadásul ingyen.

Az első két rész már elérhető: "egy varázslatos expedíció Raja Ampat, a négy királyság szigetei körül egy tradicionális indonéz vitorlással, majd egy reményteli történet a cápák megmentéséről és arról, hogy a Föld képes begyógyítani a sebeit, ha mi emberek hajlandóak vagyunk békén hagyni..."

A környezetvédelemről szóló családi utazós sorozat címe: Vissza a természethez. Azt is bejelentették, hogy ugyanezzel a címmel érkezik az On the Spot Books első gyerekkönyve is Julia Rothmantól, "mert nem akartuk elhinni, hogy a kedvenc esti mesénket a természetről még senki sem fordította le magyarra".

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk