Nagyon úgy fest, hogy végre jön a Shrek 5. része

  • narancs.hu
  • 2020. február 9.

Mikrofilm

Sok idő eltelt a 4. rész óta, de a Shrek-kultusz nem vesztett fényéből.

A Shrek franchise alkotói hivatalosan is bejelentették, hogy jön az animációs filmsorozat 5. része – értesült a Hiptoro. Nem véletlen, hiszen az alkotás annyira népszerű, hogy érdeklődés egy évtizeddel a 4. epizód bemutatása után is nagy az ogre kalandjai iránt.

A Dreamwork és a NBCUniversal bejelentette, hogy az ötödik rész gyártása folyamatban van, és a rajongók nemsokára láthatják az új epizódot a mozikban. Csak azért nem csapnak nagyobb hírverést a készítők, mert először a Csizmás kandúr folytatása érkezik, s a kettő kommunikálása összezavarhatná a nézőket. Ettől függetlenül a Shrek 5 forgatókönyve elkészült, a filmhez pedig új írót és rendezőt szerződtettek. A Trollok társrendezője, Mike Mitchell és Walt Dohrn neve is felmerült a film kapcsán.

A protál úgy tudja, hogy a következő rész nem direkt folytatása az előzőeknek, bár természetesen lesz köze hozzájuk. A hivatalos bejelentésre sem kell már sokáig várni a lap szerint, amely azt is megírta, hogy a bemutató 2022 szeptemberében lesz, már ha nem csúsznak meg az alkotók a filmkészítéssel.

(via Hiptoro)

Figyelmébe ajánljuk