Matthew Perry életrajzi filmet szeretett volna készíteni az életéről

  • narancs.hu
  • 2023. november 3.

Mikrofilm

Azt is tudta, hogy ki játszhatná el a főszerepet. 

Életrajzi filmet tervezett készíteni a saját életéről Matthew Perry – írja a 24.hu a People magain nyomán, a lapnak Perry egy barátja, a riporter, modell, színésznő Athenna Crosby nyilatkozott. Crosby szerint Perry azt is tudta, ki játszhatná el a filmben: Zac Efron, akivel korábban együtt játszott a Megint 17 című vígjátékban, amiben Efron Perry tinédzserkori verzióját alakította. 

Matthew Perry, a Jóbarátok című világhírű sorozat sztárja október 28-án, ötvennégy éves korában hunyt el, a jelenlegi tudásunk szerint belefulladt a saját jakuzzijába. Az első vérvizsgálat eredménye nem mutatott ki kábítószert a szervezetében, a lakásán viszont több gyógyszert, szorongásoldókat és antidepresszánsokat találtak. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk