Nem fogyasztott kábítószert a halála előtt Matthew Perry az első vérvizsgálat eredménye szerint

  • narancs.hu
  • 2023. november 2.

Mikrofilm

Az első adatok szerint a színész halálát nem túladagolás okozta. 

Sem fentanil, sem metamfetamin nem volt Matthew Perry vérében halálakor, az elsődleges vizsgálatok alapján tehát a színész halálát nem túladagolás okozta – írja a TMZ nyomán a 24.hu

Rendvédelmi szervektől származó információkból derül ki, hogy a jakuzzijában holtan talált színészen elvégeztek egy gyors vérvizsgálatot, amely szerint Perry nem fogyasztott fentanil- vagy metamfetamintartalmú kábítószert. Ugyanakkor ez csupán egy gyorstesz, a halál pontos körülményeit részletes toxikológiai vizsgálatokkal tudják csak megállapítani, amelyek eredményeire azonban legalább 4-6 hónapot várni kell. Ezek képesek kimutatni, hogy volt-e más típusú kábítószer a színész vérében, vagy a receptre felírt gyógyszerekből mennyit vett be halála napján.

Halálát az elsődleges jelentések szerint fulladás okozta. Az 54 évesen elhunyt színész korában nyíltan beszélt függőségeiről, amely az egész életét, így a világhírű sitcom, a Jóbarátok forgatását is végigkísérte. A házában több gyógyszert, szorongásoldókat, antidepresszánsokat is találtak. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk