Több mint 71 millió forintot fizettek Olivia Newton-John bőrdzsekijéért, amit a Grease-ben viselt

  • narancs.hu
  • 2019. november 3.

Mikrofilm

A híres fekete szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You're the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilm záró jelenetében.

Több mint 243 dollárért (71,4 millió forintért) kelt el az a híres fekete bőrszerelés, melyet Olivia Newton-John színész-énekesnő a Grease című filmben viselt.

A Beverly Hills-i jótékonysági árverés bevételének nagy részéből a színésznő egy ausztráliai rákkezelési központot támogat.
A híres fekete szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You're the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilm záró jelenetében.
A Julien's aukciósház az elromlott cipzárú nadrágért és a dzsekiért előzetesen mintegy 200 ezer dollárt várt.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő harmadszor küzd a mellrákkal, először 1992-ben diagnosztizálták nála a betegséget. Ezt követően segített létrehozni Melbourne-ben a róla elnevezett rákközpontot.
A 71 éves színésznő a dpa hírügynökségnek elmondta, hogy hónapokig tartott, amíg kiválogatta az árverésre szánt tárgyakat, de már nem ragaszkodik a dolgaihoz, így nem volt nehéz tőlük megválnia.

Grease Ending Songs HD - You're the One That I Want - We Go Together - Grease

In the summer of 1958, local boy Danny Zuko (John Travolta) and vacationing Sandy Olsson (Olivia Newton-John) meet at the beach and fall in love. When the summer comes to an end, Sandy-who is going back to Australia-frets that they may never meet again, but Danny tells her that their love is "only the beginning".

A bőrszerelés mellett mintegy 500 tárgyra lehetett licitálni a Life and Career of Olivia Newton-John (Olivia Neston-John élete és pályafutása) című eseményen.
Elkelt a rózsaszín dzseki is, melyen a Sandy felirat olvasható, így hívták ugyanis a karaktert, akit Newton-John tett híressé. Egy rajongó 50 ezer dollárt adott érte. A Grease egy aláírt posztere 64 ezer dollárt hozott.
A színésznő azt is elmondta, hogy nem minden emléktárgyától vált meg, több ékszerét a lányának szánja, megtartotta a szívéhez legközelebb álló ruhadarabjait és négy Grammy-díját is.

(MTI)

Figyelmébe ajánljuk