Szél Bernadett: arra kérek mindenkit, ne fordítson hátat Magyarországnak

  • narancs.hu
  • 2022. április 4.

Választás 2022

Facebookon köszönte meg szavazatit a parlamentből kieső független képviselő.

Vereséget szenvedett a fideszes Menczer Tamástól Pest megye 2-es választókerületében, így nem jutott be az országgyűlésbe Szél Bernadett. A politikus Facebookon köszönetet mondott mindenkinek, aki rá szavazott.

Posztja végén azt írja: „Magyarországot most egy fortélyos hatalom irányítja, céljuk is a hatalom maga, számukra minden és mindenki csak eszköz. Ennek a törekvésnek minden létező módon ellen kell állni.

Arra kérek mindenkit, ne legyen partner a gyűlöletben, mert akkor nyertek. Ne adja fel az értékeit, mert akkor nyertek. Ne fordítson hátat Magyarországnak, mert akkor nyertek.

Egészen eddig választásokat nyertek, rengeteg erőforrást elvittek, de minden nem lett az övék. Még nem. És mindannyiunk közös feladata, hogy ne is legyen. Nehéz idők jönnek. Egymás mellett a helyünk. A küzdelemben támogassuk egymást, ahogyan csak bírjuk! –zárta sorait.

Kedves Barátaim! Először is nagyon szeretném mindenkinek megköszönni, aki rám szavazott otthonomban, Pest2-ben! Az...

Posted by Szél Bernadett on Monday, April 4, 2022

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk