Tudta, kedves olvasó, hogy ön is Áder Jánost akarja köztársasági elnöknek?

  • narancs.hu
  • 2017. január 7.

Villámnarancs

Vagy az ön jobbik fele, meg a Jobbik fele is, és még a komcsik fele is.

A bánat tudja, hogy miért ekkora a riadalom a Fideszben, hisz az államfőt az utolsó körben sima többséggel meg lehet választani, tehát történjék itt bármi, úgyis szegény Áder János,

a világklíma nagy barátja lesz megint

az elnök. Nem is kéne foglalkozniuk vele, csak eltalálniuk a megfelelő gombot, az meg szokott sikerülni.

De nem, ők (ah, a Magyar Idők megrendelésére) beröffentették házi közvélemény-kutató (s formálni igyekvő) intézetüket, a Nézőpontot, amely természetesen most sem viccelt. (De, viccelt, csak rossz volt.)

Nos, villámgyorsan kimutatták, hogy még a jobbikosok fele is Ádert akarja elnöknek, mint ahogy – és most tessék megkapaszkodni – a „baloldaliak” 45 százaléka is.

Tehát

kedves olvasó, nézzél gyorsan magadba

és lásd be, te is imádnád, ha Áder János még öt évet lehúzna a Sándor-palotában – vagy legalább a jobbik feled imádná. De a balik is.

A választás áprilisban esedékes, így a Duna jegét a természet helyett a Mészáros és Mészáros Kft. fagyasztja majd a jeles alkalomra (világítás: Tiborcz, szavalat: Blaskó P.).

Figyelmébe ajánljuk

Az állatkert igazgatója nem fogadja el, hogy a vegánok szerint az intézmény kizsákmányolja az állatokat

Pénteken tartották az Állatkertek Éjszakáját, amivel egyidőben vegán aktivisták demonstráltak a fővárosi állatkert előtt. Egy évvel korábban is hasonló megmozdulás történt, ami mély nyomokat hagyott az intézmény igazgatójában. Az aktivisták szerint az állatkertek a fajmegőrzéssel védekeznek, valójában szórakoztatóipari egységeket működtetnek. 

Elhunyt Dobray György

  • narancs.hu
82 éves korában meghalt Dobray György Balázs Béla-díjas filmrendező, producer, operatőr, író, forgatókönyvíró.