A Tisza nem jelöl budapesti főpolgármester-helyettest, de az eddigieket sem támogatja

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 10.

Belpol

Magyar Péter felvázolta a párt fővárosi politikáját, külön kiemelve, hogy szó sem lehet most olimpiáról.

Magyar Péter már többször is utalt rá, hogy a Tisza Párt budapesti frakciója biztosan különutas fővárosi politikát fog folytatni, de most a szokásosnál több konkrétummal látta el Facebookon a nyilvánosságot: ahogy azt lehetett sejteni, tényleg nem kötnek egy frakcióval sem koalíciót, nem javasolnak főpolgármester-helyettest, nem vesznek részt a fővárosi cégek igazgatóságaiban és felügyelőbizottságaiban, viszont az eddigi helyettesek közül biztosan egyiket sem szavazza meg.

Ezen túl hozzátette, hogy Budapest működtetéséhez Karácsony Gergelynek és Orbán Viktornak azonnal rendeznie kell Budapest és a kormány kapcsolatát, lehetőség szerint nyilvános, transzparens módon, mivel a főváros jórészt a kormányzati elvonásoknak köszönhetően jelenlege is a csőd szélén áll.

Hozzátette, „jelenleg  felelős politikus nem beszélhet budapesti olimpia rendezésről, amikor a főváros a legalapvetőbb jogszabályi kötelezettségeinek sem tud megfelelni a forráshiány és az átláthatatlan működés miatt.”

Magyar ezen felül azt javasolta Karácsony Gergelynek, jelöljön ő főpolgármester-helyetteest, de olyat, aki megfelel az elvárásoknak. A teljes posztot ide kattintva lehet elolvasni.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk