Csárdi Antal szerint Rogán Antal nem szerepel a fotón, ami bizonyítja az Ungár Péterrel és Vitézy Dáviddal folytatott egyeztetést

  • narancs.hu
  • 2024. október 22.

Belpol

Vitézy: „Soha ilyen hármas találkozó nem volt”.

Miután az LMP-ből távozó Csárdi Antal hétfőn este a Telexnek azt mondta, egy fotót látott, amely bizonyítja, hogy egyeztetés zajlott Ungár Péter, Rogán Antal és Vitézy Dávid között, az ATV kedd reggeli műsorában

arra a kérdésre, hogy a fotón Rogán Antal, Vitézy Dávid és Ungár Péter látható-e, a politikus határozott nemmel felelt.

Csárdi Antal kijelentette, biztosan nem fogja nyilvánosságra hozni a bizonyítékait, mert nem akarja felfedni az informátorát. „Nem mondhatok sokat a fénykép természetéről sem. Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy bölcsen jártam-e el, amikor elmondtam, hogy egy fényképről van szó” – tette hozzá. Arra a kérdésre válaszolva, hogy a forrásának Ungár Pétertől vagy a hatalomtól kell-e félnie, a politikus úgy fogalmazott: „Én azt gondolom, hogy a kormányzati hatalom a veszélyes, nem Ungár Péter”.

A fényképre visszatérve elmondta: nem arról van fotója, hogy az említett személyek együtt kávéztak, mert az önmagában nem jelentene semmit. Ugyanakkor ismét hangsúlyozta, amit látott, az egyértelműen, egzakt módon bizonyítja, hogy egyeztetés volt az érintettek között. Az ismételt kérdésre, hogy Rogán Antal szerepel-e a fényképen, a politikus nemmel felelt, majd leszögezte: nem mond többet az anyagról.

Vitézy Dávid Csárdi Antal újabb interjújára reagálva Facebook-oldalán azt írta: „Kezd bohózatba fulladni a nagy lejáratókampány.”

„Legyen világos: soha ilyen hármas találkozó nem volt, ilyen fénykép nem létezik. Pont”

– fogalmazott Vitézy Dávid, aki posztjában azt is megismételte, hogy Csárdi Antal helyett Budapesttel, illetve a magyar közlekedéspolitika válságával szeretne foglalkozni.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk