Egy fotó lenne a bizonyíték a Vitézy-Rogán-Ungár tandemre

  • narancs.hu
  • 2024. október 21.

Belpol

Csárdi Antal szerint egy fotó bizonyítja, hogy Ungár Péter és Vitézy Dávid egyeztetett Rogán Antallal, a fotó nincs meg, Vitézy szerint kamu az egész.

Csárdi Antal a Telex hétfő esti interjújában elárulta, hogy egy fotót látott, amely bizonyítja, hogy egyeztetés zajlott Ungár Péter, Rogán Antal és Vitézy Dávid között. Az egyeztetésről először a 444-nek beszélt, ám akkor még nem árulta el, milyen bizonyítéka van erre, Csárdi eme bizonyíték hatására döntötte el, hogy kilép az LMP-ből.

Első körben semmit sem akart elárulni a bizonyítékról, mert védeni szeretné a fotó forrását. Azt még elárulta, hogy a forrással véletlenül akadt össze, amikor elkezdett utánajárni, mi a kapcsolat a Fidesz és Vitézy Dávid között. A fotó már nincs nála, mivel nem érezte biztonságban semmilyen elektronikus eszközét, ezért rövid úton belül megszabadult a képtől, így nem is tudná nyilvánosságra hozni. A 444-en megjelent vasárnapi interjú óta nem beszélt a forrásával, aki névtelenségben akar maradni, mivel nem közszereplő és fél.

Vitézy a közösségi médiában reagált Csárdi közlésére. Azt írta, nem kíván részt venni az országos pártpolitikában, ezért a folyamatos kavarásból szeretne kimaradni, és Budapest, illetve a magyar vasút valódi ügyeire koncentrálni. "Csárdi Tóni a kampányomat mindvégig támogatta (ő volt az egyetlen Tóni, aki ezt tette), ezt köszönöm neki". Vitézy elmondása szerint Csárdi LMP-s vezetőként az egyike volt azoknak, akik rábeszélték az együttműködésre, jóval a párt erről szóló hivatalos döntései előtt.

Mindeközben Csárdi Antal mentelmi jogát felfüggesztette az Országgyűlés, mert nyáron több aktivistával együtt elállta a Samsung gödi akkugyárának egyik bejáratát. Fekete-Győr Andrást a múlt héten ítélték jogerősen két év felfüggesztettre, mert egy tüntetésen eldobott egy már kialudt pirotechnikai eszközt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk