Cser-Palkovics András szerint a KDNP nem valós politikai szervezet

  • narancs.hu
  • 2024. június 12.

Belpol

Legalábbis Székesfehérváron.

László Róbert elemző a Lakmusz és a Political Capital közös konferenciáján polgármestereket kérdezett, köztük Székesfehérvár újraválasztott vezetőjét, a fideszes Cser-Palkovics Andrást.

„Ön az egyetlen nagyobb Fideszes városnak a polgármestere, ahol nincs ott a KDNP logó. Ennek mi az oka, mióta van így, és hogy járta ki?” – kérdezte László Róbert.

Erre az asztalnál ülő polgármesterek – Baranyi Krisztina, Pikó András és Soproni Tamás, de még Soproni Tamás bicepsze is leplezetlen érdeklődéssel fordult Cser-Palkovics felé, aki előbb leszögezte, hogy hívő római katolikus, majd egyetlen súlyos mondattal lesújtott az 1944-ben alapult, mára csak fideszes csatolmányként működő kereszténydemokratákra.

„Valós politikai szervezetek és közösségek jelennek meg mindenhol... ööö, és most a városról beszéltem természetesen.”

A 444.hu kiszedte a videórészletet, nekik köszönhetően meg is tudjuk nézni:

 

 

 

 

 

 

Biztos megsértődött a KDNP, s külön Semjén Zsolt.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A MÁV finanszírozza az elavult iparvágány karbantartását a kínai cég számára

Vácon a gödi Samsung SDI-nak is dolgozó kínai hatterű CECZ cégcsoport az év elején jelentette be, hogy szeretné, ha a város déli részén lévő, mintegy húsz éve nem használt iparvágányt újra üzembe helyeznék. Úgy tűnik, kérése meghallgatásra talált: a munkálatok megelőzték a kormányhivatal és az önkormányzat közös bejárását. A karbantartás költségét a MÁV állja.