Gelencsér Ferencet választották a Momentum új elnökévé

  • narancs.hu
  • 2022. május 29.

Belpol

A párt vezetői posztján Donáth Annát váltja.

A Momentum Küldöttgyűlése a mai napon megválasztotta a párt új elnökét, Gelencsér Ferencet - közölte lapunkkal is a párt.

Gelencsér Ferenc a Momentum egyik alapítója, az elmúlt években már több szerepben is helyt állt a párton belül: helyi szervezeti vezető volt, választott önkormányzati képviselő, a Budavári Önkormányzat alpolgármestere, a Momentum előválasztási országgyűlési képviselőjelöltje, majd pedig listás országgyűlési képviselője és a Momentum-frakció frakcióhelyettese.

Az új elnök a szavazatok kicsivel több mint 50 százalékát szerezte meg.

Kerpel-Fronius Gáborra a küldöttek 36, Hajnal Miklósra pedig 13 százaléka voksolt. Az elnökségi további 6 tagja is a mai napon kerül kiválasztásra. Az új elnökség mandátuma a következő 2 évre szól.

Gelencsér Ferenc Donáth Annát váltja az elnöki székben, Donáth nem olyan régen jelentette be, hogy várandós, ezért nem vállalja tovább a feladatot.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk